Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovo ko u komediji.Na svakoj utakmici izgleda mogu upisati kome hoce i kako hoce pogotke a onda daj kes za zalbu.Joj drzave braco mila.Kriminalci na vlasti,u sportu
Ne treba bošnji vico
Žalite se medjunarodnoj EHF rukometnoj federaciji. Ako su vaši dokazi vjerodostojni, odgovorne osobe bit će izbačene iz rukometa za sva vremena.
Neće. To je više isprana priča. Te iste sudije mogu dobiti par utakmica suspenzije i to je to ali više od toga ne.Evo i u Evropskim takmičenjima se nepravilnosti dokazu pa ih malo "ohlade" i idu dalje.
Ha ha , dobra ideja, ovo treba borac u fudbalu uvest, kad ne mogne sudija upiši im onda da vode gol, dva
Ljudi, bježite dok je vakat.
I čudite se kakve nas nesreće snalaze svaki dan.
Bolja priča u članku od scenarija bilo kojeg filma/serije bh. kinematografije u zadnjih 15 godina.
Slažem se, precizno, konzicno, argumentovano.