Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sudije stimaju rukometne utakmice unazad 50 godina.Sport gdje je najlakše pokrasti ekipu.Pa onda ide fudbal pa kosarka.
Nema vise pravila ni u čemu , pravilo je da jaci tlaci u svakom segmentu života,pravila su napravljena samo za sirotinju
Par minuta prije danac je bio bar pola metra u golmanskom prostoru pa nisu svirali sedmerac, e to su ih pokrali a ovo mogu kako hoce, svirali su prekrsaj ranije.
Nidje veze frajer ih ugurao u prostor
Sta je skandalozno,veze vi nemate.Faul bio 3 metra dalje,ovaj ovako ugurao igraca u sest metara.Nije faul napravljen dok je igrac bio unutra.
Da je ovo bilo u korist Danske, bio bi sedmerac 1000%
Imaju slike i snimci na bar 6-7 momentan na kraju gdje su sudije pokrali Srbiju protiv amera pa nikom nista. Nego je jedan od sudija bio bosnjo pa se nije bilo clanka o tome.
Sudija je trebao uzeti loptu i pogoditi za Srbiju sve one suteve koje je Srbija promasila u zadnjih 7 minuta,ali posto nije,on je kriv jer su izgubili.
šta su ih pokrali
U rukometu naklonost studija je 90 % pobjeda ekipe za koju sude
Ne lažite narod, u trenutku faula Danci nisu bili unutra, jer je faul bio ranije. Ne poznajete pravila rukometa.
Sudije kroje kapu kao u fudbalu, ovako realu daju vazda
Faul je bio korak ranije, to sto se nastavio ici prema golu se ne bi trebalo racunati
Dobra Slovenija, oni napreduju u svakom sportu sada!! U Skijanju u vrhu, u Kosarci u vrhu, u rukometu u vrhu pa sad i reprezentacija im super igra, bravo Zmajceki
Dobra Slovenija, oni napreduju u svakom sportu sada!! U Skijanju u vrhu, u Kosarci u vrhu, u rukometu u vrhu pa sad i reprezentacija im super igra, bravo Zmajceki
I najbolji biciklista svih vremena.
Faul je poceo jos na 8 metara, ovaj ih je ugurao u 6. Pravilna odluka sudija.
Naše Republike nikad neće shvatiti da nas zapad voli samo zbog interesa, prima u EU zbog njihovog interesa, a ne zato što je, Slovenija, Hrvatska ili neka bolja od drugih
Gledao tekmu, Slovenci ginuli i ganjali zaostatak 45 minuta, najjače je što su sudije konsultovale VAR i onda ipak dosudile deveterac.
Nisu namjerno