Komentari (54)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da li ste vi normalni ljudi? Sta vam je Bog vas pomogao? Zasto ste tako zadojeni mrznjom? Kuda vode vasi zivoti? Katastrofa ste.
klixovi botovi ne predstavljaju javno mnijenje kod nas u BiH, mi smo uvijek bili podrška i susjedima i komšijama kada su sportovi u pitanju, a naravno da uvijek ima loših jedinki u svakom narodu
Hrvatska je puno pala u rukometu. A ko prati ovaj sport pamti da su susjedi nekad bili moćni. Pamtim ovu postavu..Golman Šola, desno Kaleb, lijevo Džomba, pivot Vori, desni bek Lackovic, lijevi bek Metličic i srednji naravno Ivano Balić. E oni su bili nepobjedivi.
Puno pala u rukometu? Prije dvije godine srebro na Euru. Ne razumijem te
Kud će Muslimani u Evropu. Ne može. Orban
Mi smo u Evropi odkad smo postali za razliku od vas koji ste se dokopeljali sa Karpata i Orbanovih mađara koji su tu došli sa Kavkaza... Mamu li vam garavu jebhem.
Sjajna igra moje Hrvatske protiv svjetskog prvaka. Cestitam Dancima na zasluzenoj pobjedi.
Bravo Danska,deri UZP-ovce.
Prvo sapun pa onda Danska. 😝 I koja je sad Hrvatska na tabeli? Ko Bosna ili bolje?, jer gore ne može. 🤣
🇧🇦❤🇩🇰❤🇧🇦❤🇩🇰❤🇧🇦❤🇩🇰❤🇧🇦
ajde ća👋🏻
🇧🇦❤🇩🇰 Cestitke Dancima na pobjedi iz međunarodno priznate DRŽAVE Bosne i Hercegovine ☺
Glavu gore iznad svih HR❤😎