Komentari (50)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bolje da se marisu nego da lakiraju nokte i igraju playstation ko ova na zapadu djeca
Pa idi u rusiju-Bh je uvjek bila naklonjena zapadu.Ako ti je daleko rusija-imas tako zvani entitet ER-ES
Bravo osmane Semiragiću!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ovako nastaju pravi muskarci s ne ovi danasnji s kratkim pantolama i jala buba bradama
prava muskarcina, jos da ne place kada ga nesto boli, da moze kada odraste dobro popiti i da kaze svojoj zeni, da zacepi, kada mu to odgovara. Da, pravi muskarci, kakvih je balkan pun k...c Kompleksas do kompleksasa.
Torbicom ga lavrove
Najvece lazi, prevare i bajke dalmatinskog "pustolova" vedrana badjuna - pokrenimo algoritam da se prosiri istina - www.vedranlazun.com
Sacuvaj nas boze njihove kulture.
obrazovanje gradi buducnost...
Ovo je dio ovog sporta, ali je ružno za vidjeti. Vidim umobolni Balkanoidi pohvaljuju ovu, naravno kad su naučili da sve probleme rješavaju nasiljem čak i tamo gdje problem ne postoji.
ako Rusija bruji, provjerite prvo kondenzator na visokonaponskom trafou, jer to je najčešći razlog brujanja i iskrenja
🤣🤣🤣🤣
konačano some quality stuff...
Rusi....
Pravoslavci su opasni!!!
Jesu pogotovo ovi ušo im u Moskvu ko je htjeo od Mongola Napoleona a pogotovo Mongoli i to zlatna Horda koja je nosila zastavu Islama velikoga vodje Muslimanskog TOKTAMIŠA...
bolest
Mali glupani.
Mojne ovih američko engleskih ttzv "vijesti".Kolko smo se marisali na fizičkom ,ništa nam ne fali.Normalniji smo 100x od amerikanaca.
Ja sam se mariso i na likovnom a jednom i na matematici. Sto se tice velikog odmora to je bilo kao finale lige sampiona. A na malom odmoru kratko stocanje je uvijek bilo ok. Sad imam normalnu porodicu, posao, pokusavam sacuvati zdrav razum koji sam u svom zdravom djetinjstvu stekao, u ova teska i bolesna vremena.
Ovakvu djecu i roditelje im treba ubijati javno.
Aj ne seri alaa ti...
šta očekivati od Rusa to je pogana nacija u p.m.
Djeco, danas ćemo posvetiti čitav trening, tema je marisanje na terenu. Obradjujemo kako ćete udarati protivnika šakom u glavu, a kasnije pakom.