Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bravo Emire,iskrene čestitke
Došao sam samo da pročitam komentate svjetskih skijaških eksperata 😍
zasto Bosancima pravite tesku stazu pa stvarno ste nekakvi...
Potpuno razumijem našu demografsku krvnu sliku, malu potencijalnu bazu a velika očekivanja u svim sportovima. Al ovaj turizam u pekingu je za osudu. Skup je ovo sport za rezultatctipa važno je učestovati. Ni završit stazu bez imperativa rezultata nisu u stanju.
Dobra prva voznja, neobicno dobra na teskoj stazi…nedostatak koncentracije…da je samo zavrsio bio bi 25
Oglasio se i Izet Rađo, sa svojom čuvenom "važno je učestvovati"! Naravno, ovo važi za njega i ostale ostale članove Olimpijskog komiteta BiH, s tim što se u njihovom slučaju treba reći da he važno putovati i guštati. Sportisti nisu krivi. Država mora stati iza njih, i ozbiljniji komitet.
Onaj rumeni neki dan 87. zavrsi, ovaj danas 27. Jos imamo bonus kasnije se potalako momak u drugoj voznji.. Samo nek se svi u komadu vrate kuci, vazno je ucestvovati, dobro ih vukovi nisu izjeli dok su po po sata kasnili za vodećim.
Ma nismo mi za sporta, kako ne shvati vise niko… blamaza gdje god da dodjemo, fudbal pogotovo.. bilo koji sport smo pokusali najslabije ekipe nas ljustre ko budale… drzi se pive jagnjetine.. kakav sport nismo mi nacija za sporta niti imamo taj takmicarski patriotski duh…
Jbg za malo. Mora sad kuci u olimpijski grad. Steta
Svaka čast momku za 1. vožnju. Sreća da se Slovenci riješiše juge. Sada osvajaju medalje za sebe. Već 6 medalja, a dok su bili u tobož sportskoj velesili od države Frankova u Sarajevu bila tek prva. Srbi i Bošnjaci i sada tvrde da Slovenci nemaju pojma o sportu a ljudi od raspada države juge osvojili više medalja nego velesila dok god je postojala
6. medalja samo na ovim olimpijskim, a skupa ko ce ga znati, vjerovatno oko 50
Cestitke Odermatu…Naredni 10 godina dominirat ce u svim disciplinama.