Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Strašno ćete nam nedostajati, ne znamo kako ćemo bez vas.
Jos malo i idemo na Velebit se skijati....
Ljeta sve vrelija zime sve blaže mora sve toplija, nevremena sve destruktivnija, požari, šume sve manje, još ova politika kao šlag na tortu, budućnost nam je "divna"
nase planine su propala investicija bjelasnica i nije jer nista nije nit ulozila
Šta ćemo sad s Jahorinom i silom miliona ulupanim izgleda u ništa... Zayeba se onaj Dudukov pajdo što plati državne hektare gore...
Mogu se postaviti vještačke podloge, a skije ostaju konvencionalne za snijeg. Investicija košta, ali ako dugoročno neće biti dovoljno sniježnih padavina, isplatiće se.. I poznata stara opcija, vještačko osnježavanje uz veći broj ski-topova i rezervoara za vodu.
pada u vodu sve to
Vještačke podloge omogućavaju skijanje u sva četiri godišnja doba, umjesto neuspješne ili djelimično uspješne zimske sezone, liftovi i staze mogu full raditi cijele godine..
Evo sve suze niz ledja
Med v jede neko živi od skijanja. Hrani porodicu
Prosjecnog Bosnju koji ne moze priustiti skijanje, klimatske promjene ne zanimaju, a katastrofe odnose zivote. On ne misli o tome nego mu je svako ko moze otici na skijanje lopov. Valjda je lakse tako opravdat svoju pasivnost.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Hoce li sada pojeftiniti ski-karte?
Hoće li se vratiti snijeg ako budemo vozili električna auta?
ne nego ce poskupit da sto vise zarade tih par dana kad ima snijega, logicno
PRIKAŽI ODGOVORE (1)