Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zasto olosi Bobi i Bloo, adminstratori na Klix forumu, rade u sluzbi UZP politike i banuju Bosnjake na tom forumu a ostavljaju Hrvate da prosipaju svoju demagogiju? Ova spomenuta dva olosa su u sluzbi razaranja Bosne i Hercegovine. Vec danas smo poceli sa sirenjem istine i osvjescivanjem Bosnjaka o ovim degenericima i bojovnicima s fasistickog foruma tzv. HercegBosna.
Hebo te forum neki, politika je stvarni zivot. Srbi su najveca prijetnja po opstanak Bosnjaka
E moj naivni Bosnjace... kome ti sve nisi pocasti odavao, kome ti sve respekt nisi pokzivao, a likovi poput Schmidta, Orbana, Sattlera, Lajcaka itd ti o glavi rade
Ovo je prije svega ljudski čin, a da se pita takvih kao ti bili bi izolirani od cijelog svijeta.
Svaka cast na ovome.
Amin