Komentari (71)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ljudi stvarno mi je zao djece, ali zapamtite, jedini smo mi u regionu proglasili dan zalosti. Za 1601 dijete ubijeno u Sarajevu nema dana zalosti.
U Prijedoru 101 djete ..
Merhametli bosnjo je dobar za cetnika kao i mrtav bosnjo, zapamtite to
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
I kod jednog i kod drugog arsenal oružja, za šta će nekom dobro situiranom arsenal oružja, ratna zaostavština ili bolestan um. SFOR je planski razoružavao FBiH nakon rata i gradove s bošnjačkom većinom. Pitanje je zašto Srbiju niko nije razoružavao kao jednu od učesnica u agresiji na BiH.
Kod drugog roditelji u mupu rade, logican sljed da ima .
Pošto je neizgledno d će se zabraniti upotreba i nošenje oružja tonbi se moglo razmisliti da ovo što dotična veli postane zakon, a ne iznimka. Zašto ne bi oružje kad se neupotrebljava bilo rasklopljeno i nikad držano kao takvo na jednom mjestu.
A jesu izabrali hobi,cuj streljastvo tj.imaginarno upucavanje nekoga.Ma hajde ba to odmah psihologu poslati.'ebo te hobi,interesovanje i vjestine,mrss
promocija strlejastva
Ovo je kao kad kosovo kaze da nece republiku srpsku u kosovu. Lako je sad biti pametan.
Zao mi je sve te nevine djece stradale u Srbiji i jos je gore sto se evo vidimo desava jos takvih stvari i svim porodicama iskreno saucesce ali zar ne bi trebali bar u Federaciji BiH proglasiti trajno svaki 5 Maj danom zalosti zbog sve nevine djece koje su agresori ubili 92-95 ?
hahahahahahahaha, trojka na vlast i odmah cenzura komentara. bano0vanje neistomišljenika. crveni kmeriiiiiii
Pravoslavni terorista
Kad bolje razmislim,🤔 neka su nasi proglasili u BiH dan zalosti, i treba ih zaliti jer su postali mnogo bolesni poceli su sami sebe ubijati.Mnogooo zalosno.✌🏽
Kqda ce vam biti jasno da su vam Ratni Zlocinci Junaci !
Kada ce ti Biti Jasno za Genocid u Srebrenici,Prijedoru,Kozarcu itd
Zalosno je sto je ovo ustvari posledica jednog sistematskog ispiranja mozga tzv srpske elite o drugom poluvremeny na Balkanu, slavljenjy zločina laganju I romantizaciji poraza iz 90tih... Samo treba pogledati kakve bljuvotine se cuju sa tribina beogradskih klubova pod kontrolom elite i sve ce biti jasno o stanju u Srbijanskom drustvu
Kvazi drugar Milutin, prva brada do vrata, ima sina od četiri i po, i uči ga da puca. Na dan kad je rođen, tu je posađen čvarak, puca PAT-om po gradu, i zbrinut je u Hagu. Maljutka u sijenu, maljutka u sijenu, maljutka u sijenu.
Nazalost za ovu su krivi odrasli i roditelji! Iz media i od politicara samo se cuje za rat, rat ovdje rat tu! Pa se cuje i po utakmicama "Ub... Musl...."! Nisu djeca kriva nego obrazovanje roditelja i politicara / media! Nama svima treba suditi za ovo!
Znači mama je znala da si i ti psihopata!?
Ivana je ko bombon.