Komentari (39)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa što ne napisaše šta se stavlja u tu pastu?
Samo su zaboravili napisati da je osnovni sastojak karbonare špek
Pa ima i goveda slanina ako ne jedes krmecu. Mada ova carbonara pored cevapa je smijesna.
Ja koliko znam ide sunka
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Eh da su oni probali nasu kljukusu,uckur i cora pite nebi im ova tjestenina nikad naum pala
Carbonara-slanina i.jaje
Spek i parmezan
nisu oni probali mandru ili oparušu pitu 🤣
meni je svjetski dan kurcobolje.
Odlična je, imate recept na coolinarki
https://www.coolinarika.com/recept/pasta-carbonara-b8070bcc-6449-11eb-ada2-0242ac1200ca
nisu oni cevape , burek i janjetine probali
Svasta naisaste samo nista sta je to jelo... Eto jelo od paste... Bravo... Sad ja moram guglat sta je karbonera...
Vrlo bitna vijest, hvala puno
Ne prolazi ovo kod nas, glavni sastojak pored spageta je svinjetina
Ne mora biti, moze i pileca ili puranja sunka
Ovo je hranjivo i komplikovano za napravit ko studentski sendvic kod nas. Ali ima fancy ime i ako je italijansko onda je to kao druga prica.
ne može tjestenina nikako biti hranjiva, ko obični hljeb
Sto je to hljeb??