Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nema laganog puta do finala na GS, posebno u Melburnu. To je top 100 igraca. Kyrgios moze dobit svakog npr.
Kyrgios može da dobije svakoga ali najčešće izgubi od sebe samog.
Bravo D.P.....uvredljiviji naslov dugo nisam procitao i tako podcjenjivacki..baš onak9 sportski,vidi se da u životu uživo nisi gledao tenis,a kamoli igrao
Kakav je ovo naslov, fritz i dimitrov u životnoj formi, de minaur mali domaćin i moze bit nezgodan, i na to sve Kyrgios koji ima 2:1 odnos sa novakom i još je domaćin… Malo se obrazujte o ovom sportu prije postavljanja ovakvih nebuloza.
Ono kad amater napise clanak i jos stavi seoski naslov. Kladim se da autor ovog clanka, nema pojma ko su ostali pobrojani, osim Nadala i Djokovica.
Pa kao da je Đoković nula pa ima sreće.
Ih, kad-ikad su Ogradići to predvideli!
Prije ce bit da je sreca igracima iz Nadalovog zrijeba sto su izbjegli Djokovica u njemu. Djokovic je apsolutni vladar Aus-opena, nikakva njemu sreca tu ne treba.
Djokovic ima laksi malo zdrijeb, ali nista vise. Po clanku ispade da su Rune, Ruud, Kyrgios, Zverev itd. amateri
Kada se zrijeb namjeste u FIFI zasto ne bi ovdje ?
Idemo Nole ❤️
Ma opet se štima Nadalu,,ko I uvijek,,
Čajnoslu ?