Komentari (58)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Naravno da ce pomoci. Ipak si ti iz nebeskog naroda.
RS i Trebinje cekaju 22.GS
Pokušaj sa rakijom čiča dražinom i pod zastavom četničkom.Trebalo bi pomoći.
..bo te babo usta!
Koja mitoanija. Frajer igra i vidi da je bolji 10 puta i onda fol se povrijedi i onda vaskrsne i pobjedi povrijedjen i ne samo pobjedi mec nwgo turnir ko fol povrijedjen jer on nije obicna nego mitska licnost.
Osmanagić ti je poručio da je piramida Sunca na tvojoj strani
Obučeš ravnogorsku majicu i odma kreće na bolje.
Patetican kao uvijek
Idi u penziju. Boli me quratz i za tebe i kengure
Pređi na islam i bit ćeš najbolji opet
Nikadvišenemogoigratdabogda, smećečetničko
Patetika dostojna Vučića...
Zovni popa da te poprsce
Vazda u nekim bolovima i mukama igra
EVO I BOG SE ZABRINUO KAKO DA TI POMOGNE,BAŠ SI GA BACIO U PROBLEM
Osim bozije pomoći probaj ogrnuti čatnicku zastavu pa se slikaj sa njom tamo u austalija openu Do neki dan sam novaka gotivio al sad nista Ne znam sta mu jaran semir osmanagic kaže na slikanje u zastavu i uživanje lika draze mihajlovica