Komentari (78)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Tripuje se da je bio u ratu.
Sad im se sveti natenane za sve tokom karijere sto su ga potcjenjivali od zemlje porijekla do znanja u tenisu.... Bukvalno se sveti i nije mu zao ni da ne osvaja vise samo da im dokaze da ima dostojanstvo i svojr misljenje od vakcina do misljenja prema balkancima.
sportista i politika = pakšu
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Malograđanština teška.
sportista i politika = pakšu
Ne kapiram ove negativne komentare. Ovaj isti Djokovic nam je donirao ogromnu lovu 2014e kad smo imali poplave. Zbog toga cu ga uvijek podržavati i želim mu svu sreću ovog svijeta, i da pobijedi svaki turnir na Wimbledon-u, i to bas u inat Englezima. Naprijed Nole!
iritantni chhettoo
Reci prvo zašto su vas resetovali, pa onda glumi paćenika
Ma kakvo bombardobanje, o ćemu obaj prića?! Infrastrukturnoni objekti, sistemi veze i državnih medija i vojna industrija, to je bombardobano. Ukupna količina bačenog eksploziva na cijelu srbiju je bila ravna dnevnoj dozi bombardobanja Sarajeva. Isti je odnos i civilnih žrtava.
Što nisi saučešće porodicama u Srebrenici izrazio,da čuje i vidi celi svet,šta su ti sunarodnjaci radili nismo bili ni bombardovani kako treba,čudiš se što te ne vole
I mi 4. godine sanjamo Bosnu i Sarajevo .....
Prica o bombardovanju,sto ne kaze zasto su bombardovani,svi su protiv srba po njihovom,kao da su ih bombardovali bez razloga
Ne zvižde mu džaba. On jednostavno nema ono nešto. Nema stila. Osjeti se sav taj gedžovanski revolt u njemu. Nije gospodin i tačka. Džaba mu sve pobjede.
Puko ko kondom
Al drame zbog dvije tri bombe, fakat sve preuvelicaju, moras sumnjat u sve sto tvrde
Bas te dvije tri je on gledao kako lete. Nas su oni koje njegov otac i on slave zasipali sa hiljadam dnevno ali ja nijednu nisam vidio kako leti iznad glave. Ali jesam vidio sruseni grad i hiljade mrtvih. I jesam zalijegao, trcao i bio ponekad u podrumu
Baš tako, ne mogu zamisliti sta ce prenositi svojim buducim generacijama
tvoje vrijeme je proslo,tako to bude.Svi starimo pa i ti. Na mladima svijet ostaje,toliko.
Boga mi mogao bi ponovo gledati Novače. Jer nešto fakat nije u redu sa vama
Zdrijebac
Nije dobro, gusi ga nesto, naccionalizam, šta li.
Bombardovanje se nije desilo zbog necijeg cejfa. Vec zbog toga sto je rukovodstvo stvarno bilo zlocinqcko i nije se moglo zaustaviti na drugi nacin. 8 godina patnje drugih je moralo doci na naplatu
Kad on kuka o bombama onda je problem. A kad se kuka od prezijelih iz Srebrenice onda je sve ok... Imajte malo dostojanstva!
sta je sa tvojim dostojanstvom i obrazom? ima li imalo?