Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
hajde ne di pr
Pa sto se ti ne poistovjeti sa ostatkom ekipe i ne izjednaci sa ostatkom kad je bila rijec o vakcinaciji i standardizovanim protokolima? Nego napravi sapunicu, dramu, teoriju zavjere i hajku svijeta usmjerenu ka tebi? Kakva pi...
Svi su jednaki ali su neki vise jednaki. Nije problem u Janiku vec u tome kako su trenirani ostali teniseri prije jer nisu imali svog sunarodnjaka na celu ATP-ija ili nisu bili broj 1 iz Zapadne zemlje.
I tebi ce kad tad naći nešto, jer realno, petljas, ali još te nisu uhvatili.
Moj Nole da su tebi to otkrili provlačili bi te kroz blato 20 godina.
Previse bure i znacaja, bezveze
vjerovatno svi vrhunsku teniseri nesto koriste u pitamnu su i doze. pa nije normalno igrati na visokom nivu 20 godona i trcis ko drogiran da jos igras pa to je nemoguce i nije imanentno ljudima.