Komentari (48)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Laže, samo spominje to famozno granatiranje srbije i nista drugo.
realno prije tog granatiranja je bio beba. Imao je tri godine kad su napali Bosnu. Njemu zivot pocinje i saznjanje sa tim granatiranjem, jer prije toga je bio premalen da se sjeca. To je njemu rat a on ne zna da to nije ni 1% od sta su radili u Bosni samo par godina prije. A ne zna ne zato sto je bezobrazan nego zato je bio premal da razumije i zapamti.
Jugoslavija je Bosni majka i babo !
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Nadam se da kažeš kako je Srbija izvršila agresiju na susjedne države
kad toliko volis djecu..mozda da spomenes Abdulaha iz Pazara..to jest, kako tretirate bošnjaćku djecu
mitoman...niste vi ratovali, vas su kaznjavali nekih 2 3 mjeseca...pitaj djecu vukovara, sarajeva, srebrenice
Potenciranje nacije kao veoma stare, bogate, nebeske je smješno. Koji značaj ima taj narod kada se uporedi sa Rimljanima, Grcima, Perzijcima, Austro-Ugarima, Turcima itd.. Nigdje veze ovo lažno ponavljanje junačkih mitova. Kompleks jedne ultra male i dosadne nacije da se dokaže vrhuncem čovječanstva.
Mislio je na srpsku agresiju na BiH, zbunio se malo. Ah, da, sad će se javiti pametni i reći kako sam na sebe da izvršim agresiju. Tako što ste pola BiH nazvali srpskom, čistom agresijom.
sve su vam to posljedice sta ste radili po bih pa hrvaska pa kosovo niko vas nije na pravdi boga bombardivao kani se te lazljive price
Obaveza svakog bosnjaka koji sebi zeli dobro da pregleda serijal filmova Avde Huseinovica da mu se razbistri sta su nam komsije radile unazad 100-200 god
Hvala Nole za pomoć poplavljenim područijima. Bosanci te vole.
Jos jedan dokaz klixa kao rezimskog medija
Sve su zemlje snosile posljedice radi jednog razloga. Srbijanske politike 90-tih
Sta su mislili da ce proci bez posledica poslije agresije na Hrvatsku, Bosnu i Kosovo i svih zlocina koje su cinili. Prosli su vise nego dobro. A sad okrecu pricu. Standardna provucicevska propaganda
Vidi ovih m-oshnja kako su nezahvalni: sjecam se da je Novak prije 10ak godina donirao 500.000 eura BiH kad je pobijedio turnir u Rimu - a vad Dzeko nema ni restoran u BiH. Ni 100KM poreza tamo ne placa.
Sjecamo se itekako, i mnogo smo mu zahvaljivali na tome. Ta njegova donacija, Dzeko i rat su sve razlicite telefon teme. Zbog tih 500 000 eura da omalovazava nase zrtve za koje je kriva njegova drzava ?
Pricas o ratu u Bosni pa ces opet dizati 3 prsta i slicno,ne dipr,Srbija nije ni vidjela rata
Znas kad vam treba bilo sta pomoci, nikad, nikad za nikad. Vi ste toliko nezahvalni, jadni i cemerni, to se opisati ne moze.
Svaka tebi cast ali sad zamisli koliko je godina Sarajevo, da ne spominjem ostala mjesta, bilo bombardovano i snajperisano i koliko je djece ubijeno.
Jugoslavija je Bosni majka i babo !