Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mozda i takticka varka da se slijedeci protivnik opusti,iskusan je to lisac :)
kako vjerovati veganu
čitam komentare i vidim sve sami stručnjaci ,Bošnjo ne može podnijeti da je neko tata u nečemu,unaprijed se raduju nekom eventualnom izgubljenom meču!
suplja prica, u slucaju da izgubi da kaze da je zbog povrede...a zaboravlja da ga je mali Alcaraz i zdravog mlatio..
Najedinse g....a mozd prodje
Jarane ne rise. Zapitaj se zasto ti publika uvijek ali bas uvijek zvizdi!!?
Zato sto je g,,,o od coveka
Ovaj rođen povrijeđen...
OGOVOR Epanecu prije 2 minuta Kontradiktoran si decko, ne mozes toliki broj grend slemova uzeti i biti najbolji teniser a psiha ispod nule VRLO NEURAVNOTEZENA I LJUBOMORNA OSOBA, DALJE KAZE PUBLIKA CIJELOG SVIJETA ISTO. ZNACI TRUDI SE DA SE DOPADNE ALI JE SVUGDJE OMRAZEN KOD PUBLIKE I S TIM NE ZNA DA SE NOSI. UCITAJ SE, VIDIM DA IMAS NOVI ACCOUNT , SAMO CE DA TI SE KAZE.
Djokovic jeste kralj na terenu, ali mu je psiha i karakter ispod nivoa.
Kontradiktoran si decko, ne mozes toliki broj grend slemova uzeti i biti najbolji teniser a psiha ispod nule
Dobar je Nole
"Inače, Đoković je povredu doživio početkom drugog seta, kada je Tsitsipas poveo s velikih 4:0, a tada je Srbijanac tražio dva medicinska time-outa." Djoletova stara taktika, ne voli covjek nikako da gubi i koristi sva sredstva.
Nađi nekog pouzdanijeg.
Ponovo folira, to mu je taktika, zato ga niko ne voli osim njegovih sunarodnjaka. Na svakom stadionu u svijetu mu zvižde, navijaju da izgubi jer nije fer igrač.
HAHAHHAHAHAH folira jer je pobijedio 2:0 bravo
@8785487954803954: Nisi shvatio, ne folira zato sto je pobijedio, nego obratno, pobijedio je na foliranje. Probao je na RG i protiv Alcaraza, pa smo vidjeli kako je prosao. Tako ce i ovaj put biti.