Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Čestitke Zheng na zlatu, a i Donni na velikom uspjehu i osvojenoj medalji za svoju zemlju. Ne znam da li sam jedini, koji na BHT1 Olimpijadu prati pod stresom. Neprestano kubure sa tehničkim smetnjama, lošim signalom, gubitkom slike i tona. Još kad čujem ove loše komentatore, koji vode, a koji se stalno izvinjavaju gledaocima, muka mi.
Na BHT1 ne prenose Olimpijadu nego samo predstavnike Srbije i Hrvatske.Ja jos nisam vidio prenos bilo cega drugoga osim navedenih.Kao da je Balkanijada u pitanju.
@ BHT svakako nije nas servis
Hrvatska trenutno ima dvije zlatne, jednu srebrnu i jednu brončanu medalju. Lijepo.
Pristojnost na razini.
Tako je Relax, legendo!
Rijetko simpatičan sportista ova Dona. Inače Vekići su doseljenici iz Hercegovine.
Ovu Donu od kad Vavrinka taslaci,procvijetala.
Svaakako je zalutaala u finale
Bravo Donna!
Hrvati su do sada osvojili 4 medalje , 2 zlata , 1 srebro i jednu bronzu i imaju još šansi naročito u atletici Sandra bacanje diska , Onaj Tin Srbić , možda vaterpolo , pa i još u pojedinačnim sportovima , bravo za njih i svaka čast ....
Steta ali medalja je tu. Odlicni smo 16 u ukupnom poretku.
a TKO ste to vi
Presimpaticna Donna, steta sto nije uzela zlato ali i srebro je prelijepa medalja! Cetvrta medalja za Hrvatsku, predobro!
Obje zalutale u finale,pogotovo ova Donna.
Haj da i Lana zaluta u finale, ne u top 2 nego u top 8
hahaha ova ne zna ni kako je dosla do finala svaku lopticu je poslala u aut, treba ugasiti ovaj WTA
Joj tako mi je simpaticna ova Donna.
(*)