Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Koepfer je bio stvarno fantastican, osim onog pljuvanja naravno. I Nadalu i Djokovicu bi sigurno zadao mnogo problema da onako igra.
Ljudi moji morate biti upuceni. Covjek se vration nakon godinu ipo dana. Prije toga je odigrao nedavno mec ili dva i opet se povukao jer nije bio spreman. Ovo je priprema za Wimbledone, ako se ove godine bude igrao, a vjerovatno hoce. A ovdje u Parizu i ovo sto je napravio je i vise nego dovoljno uzimajuci u obzir formu, godine.. Realno sa Djokovicem i Nadalom nema sta traziti.
Federer igrao tri i po sata pa se plasirao u osminu finala Roland Garrosa..... naslov ko da je dijete od 7 godina pisalo... i onda smo pojeli sladolede, ja sam kupio čokoladu. pa je Nadal kupio vaniliju