Komentari (64)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bez obzira ko pobedi, ni jedan ni drugi nisu zaslužili da im na pobedi čestita narod koji menja favorita kako dune vetar, koji samo čeka da krene da psuje Đokovića na nacionalnoj osnovi, pa onda da ga diže u zvezde kad krene da vodi. Jadno da jadnije ne može biti
Sta cemo sa ostatka svijeta koji ne voli Djokovica, jesul I oni bosnjaci il je Novak jednostavno antipatican?
Svaka čast za komentar!
PRIKAŽI ODGOVORE (9)
ATOMSKI TENIS!!!
Uzivancija koja traje preko 4h.
BOŠNJACI, pravoslavi , katolici, ,muslimani, jevreji od SRCA ti zele i salju SNAGE za USPJEH i POBJEDU, ali ne ZABORAVI zahvaliti JEDNOM, JEDINOM, SVEMOGUCEM BOGU, ucini to kako je Hrist ISUS radio, jer kome drugom zahvaliti i spustiti CELO na ZEMLJU! Матеј, глава 26:39. И отишавши мало паде на лице своје молећи се и говорећи:
Оче мој! Ако је могуће да ме мимоиђе чаша ова; али опет не како ја хоћу него како Ти. ZELIM Ti POBJEDU!
Jbo vas otac onaj bolesni! Ima li jedna tema da vi ne ugurate svoj nacionalizam. Ja sam Bosanac a Noletu hvala što nam je pomagao u poplavama i što reklamira Bosnu i Visoko. Naš balkanac i najbolji igrač svijeta. Ovo je sport majmuni bolesni
Ciganija žešća.
To NOVAXE, za sve ZAPADNO - DUSEBRIZNICKE LICEMJERE! I ne zaboravi na ,Матеј, глава 26:39. И отишавши мало паде на лице своје молећи се и говорећи: Оче мој! Ако је могуће да ме мимоиђе чаша ова; али опет не како ја хоћу него како Ти. JEDAN JEDINI SVEMOGUCI odlucuje! Ako je moguce da pobjedis, ali opet kako SVEMOGUCI Hoce! Zelim ti POBJEDU!
naš je Nole, pa da je od govana
Vamos Alcaraz
Gazi četnika. Gaziii hahahahah
Ovaj spanac je veoma mentalno slab jer sa svakim osvojenim poenom trazi podrsku publike! Ocajno
Sumnjivo,trenutno Semir na vrh piramide šalje nekim aparatom tesline valove prema britaniji!!!
Đokoviću želim ti pobjedu od srca!Ali neka pobjedi bolji!!!
interesantno je da je SK uzeo hrvatskog komentatora koji zdušno navija za Carlita hahahaha
pa za koga će
To je sk1 hr!!
ne znam što al ne bih volio da ovo Đokovic uzme
Dobar genocidas nema sta.
Uzivancija koja traje preko 4h.
Bravo Noleeee.