Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Malo svjezih info. Raste broj hospitalizovanih diljem Evrope. Na intenzivnim njegama oko polovine ili tacnije receno,, izmedju 40-50% su busterlije sa 4 pa i 5 doza. Ako ova tzv vakcina stiti od ozbiljnijih simptoma, onda, po toj logici, tih 40-50% ne bi trebali ni biti na intenzivnoj njezi. Naci ce se(garant) "odgovor" i na to.
Znači ovako. Vakcinisani BEZ TESTA može ući i unijeti virus a nevakcinisani a testiran i NEGATIVAN NE MERE UĆI? AHAHAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA 😂😂😂😂🤣🤣🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣 AHAHA KOKOŠIJE PAMETI
Puko svijet ba totalno... joj da nas hoce kakva kamencuga iz svemira roknut.
Ako je neko prebolio koronu, zašto insistiranje na vakcini. Nema logike. Imaš prirodni imunitet i antitijela bolja nego kod vakcine.
Na istoku vlada ludilo, ali ni zapad nije normalan. Dapače... ☺
nemoj ni jedne komicne vise ivanisevicu nikad vise usracu se od smijeha