Komentari (45)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nista strasno, majka mu je Hrvatica
Jednu zlatnu medalju im je osvojio čovjek čija je majka rođena u Vinkovcima, a drugo zlato im je donio čovjek koji je rođen u Splitu. Čudno da Srbi nisu već proglasili da je neka urota u pitanju?! No, darovanom konju se ne gleda u zube.
Otac joj je Hrvat ne i majka.
svi smo naši nek se jaši
nas visocak najjaci
mile je bio u pravu za djokovice
Kosovo je Srbija.
Jasta je.. ps. Ovo Klixe , tj. vi iz umjetne inteligencije ovo mozete dopustit ?
Pa majka mu je Hrvatica. Dakle nisu ništa pogriješili
Nikola teslahrvat.. reko mi jedne prilike susjed komeija hrvat zagorac kaze da je bijo nikola negdje u vranju ili krusevcu kaka struja kaka poznata licnoast nego je bijo u ljepoj nasoj pa uspijo
Pa dobro sao krajina sta
I vi će te se izviniti što ga nazivate "srbijancem" a ne Srbinom! I to ne samo njemu već celom srpskom rodu!
Haha jesi zapjenio
Evo samo što nismo :)
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Pilot pa pogrijesi.
Mene bi bilo stid drzati ovaj dtonjak
Zastava Republike Srbije je za ponos i radost. Ona predstavlja sve ono za šta su se naši preci borili. Uvek bili na pravoj strani istorije. Prijatelje, kulturnu baštinu i veru nikad nije prodala. Rušili Srbiju više puta ali slobodu niko joj nije uzeo. Zato je zastava Srbije ponos.
Nikada niste dali nesto kreposno i moralno vrijedno. Sve sama vkr, mi t, laz, agre (s) ija itd. Procitaj knjigu Rasima Muminovica ko ste vi. Naces u naslovu
Isto je sve to samo jos Bosnjaci da otvore oci.
Tako je bili na početku karijere u Kanadi. Nole odgovorio, nema veze sve je to isto. Tadašnji opozicionar a sadašnji predsjednik digao neviđenu hajku na njega zbog činjenice da mu to nije zasmetalo.
Jos mu cestitali Oluju :D
Pa jeste pola Hrvat, pola Crnogorac.