Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nole mogu samo da ti pljunu pod prozor
majmun cetnicki, razvijen ko produzni kabal
Obično oni koji sebe ne mogu gledat u ogledalu vrijeđaju druge ;)
Eto ti sportiste, sramoto
Previše se uskurcio.
Novace, trn u oku si im... Sretno do 25gs...
Iako je veliki sportista to ne umanjuje činjenicu da je nacionalista, kao i 90% srpskog društva. Narod koji svoj identitet gradi na lažnim dogadjajima, sa lažnim likovima, na genocidu, šta od takvih ljudi možeš očekivati. Vazda kroz historiju njih neko tlači, krade njihovu tzv. “Svetu zemlju”, a gdje god ih na Balkanu ima i 1% prave probleme tim državama. Hrvati su pametni što su stvari riješili na vrijeme, kao i Kosovari. Apsolutna podrška za svakoga ko brani SVOJU DOMOVINU.
Đoković je prosječan rezultat Srbijanskog visedecenijskog nacionalizma, velikosrpske mitologije i prihvatanja te ideologije kao prirodne i normalne. On je velikosrbin ne zato što želi biti ekstrem, nego što je Srbijansko društvo bombardirano ekstremističkim idejama već decenijama i one su ušle duboko u pore Srbije i Srba.