Komentari (60)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mec je apsolutno ludilo. Vratiti se sa 0:2 ne moze svako. Medvedev fizicki pao odjednom, da li je povreda ili vjesto glumi i cuva snagu za peti set ne znam ali je mec fantazija.
Vrhunska igra i jednog i drugog, Rafa ko da ima 25 a ne 35. U svakom slučaju Medvedevu mora biti jasno da niko ne navija protiv njega, već da Nadalovo osvojanje znači da najljepši period tenisa i teniskih velikana Nadala, Đokovića i Federera još nije prošao.
Medvedev je mlad i normalno da ga ovolika antipatija nervira, Novak je na njih navikao i mentalno je uvijek bio spreman. Devet puta im se fino i kulturno zahvaljivao na podrsci koju nikada nije imao.
Medvedev je dobar , tek dolazi njegovo vrijeme .
Ti si majmune "prazni mozak" i djecak u glavi, sto se i vidjelo..
majmune ti si tu da zabavis publiku od njih živiš
Ubi ga Nadal idemo RAFAAAAAAAAAAAAA 🎾
Izvuce se medo, volio bi dobije, noletu je bolja opcija da medo dobije, mogo bi ganjat 21 titulu a prvo mjesto ko daje bitno vise jer tesko ce iko vise dostic broj sedmica koje je proveo na prvom mjestu.
Hajde RAFA uzimaj ga 🎾 🥇
Svi mu krivi,niko ga ne voli.Ko Srbi nasi.Niko te ne voli jer si placljivko i kreten i to je to.
azijati i maskashi debili
Uzima ovo Nadal aBd
Neće rujo nikad bit prvi
Spanci genocid u južnoj Americi Australci genocid nad aboridzanima Srodni narodi srodne duse
Vamosssss
Ma izgubit ce medvedev, evo puko mu je break nadal, gotovo je to.
Gnjida ruska, sve im smeta njima i srbima, prave se uvjek mangupi dok ih ne nagaze ona uvjek placu