Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Coek je mashina@
|ljudi moji jel vi stvarno mislite da noletu treba i dalje prvo mesto? davno to njemu vise ne treba samo ovi nikako da ga osvoje. Russ zna da je to noletu ne bitno, bitno je da pobedi rus nadala i to djokovicu idee 100x ebo prvo mesto, a rus voli djokovica i rad i sebe i njega pobeda ide im u korist protiv ove vakser bagre hah
ovaj ga za***ava
Sad će Bosanski srbi i Srbijanci ( Srbi iz Srbije) pisati nešto kao " pravoslavna braća" i tako ta sranja.
Medvedev samo naprijed . Normala momak za 10 . . I treba da bude PRVI .
Moze samo da gleda ( ne vrijedjam ga cak ga i gotivim ) ali sam je sebi kriv. Postujem njegove stavove oko vakcinacije ali brate dragi nijednom teniseru nista nije a haman svi vakcinisani. Nadal moze da ispise historiju a Medvedev ako dobije tesko da ce ga Nole skinutii sa prvog mjesta. Lik ima snage za desetoricu a tu je i razlika u godinama. Finale nikad uzbudljivije Noletovom greskom inacenja, to je realno i to je istina svidjela se ona nekome ili ne.
Ako Nadal pobedi bice prvi po GS ako Medvedev pobedi bice prvi na ATP listi.....kako god okrenes Nole ga je popusio