Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zaboravili ste da je npr. Federer zaradio sedam puta vise para od reklama nego od nagrada, a Ema Navaro jos nema taj novac, ipak je to tatino
Kako kad nisu njene pare niti je naslijesila bilo sta.
Ubjedljivo najbogatija teniserka je Jesica Pegula, ovo je cisto informativno za klix portal da znaju ubuduce prije vec sto se dohvate pera za pisanje.
Kad sam vidio kako je ona Swiatek drugorangiranu Sabalenku rasturila, mislim da ce podosta proci, dok nju nego spusti odozgo. Zena igra u svojoj sopstvenoj ligi.
Tacno. Upravo htjedoh isto napisati
Nebeska teniserka.
To je fakat za cudjenje, kako neko sa takvom pozadinom moze razviti motivaciju da ide kroz teska iskusenja do kraja, kad ima kao alternativu svo vrijeme lagodan i bezbrizan zivot. Svaka cast.
zato sto sreća nije para puna vreća, svi ljudi imaju slicne zelje, probleme.. covjek sa milion maraka i onaj sa hiljadom ista iskusenja imaju.
Od kad je 1998. davna? pitam za jarana.
Pa kod Amera su i stvari iz tog razdoblja smatrani antikom
@nedajseInes: Objasni jaranu da to ima veze sa teorijom relativiteta.