Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svaka čast!
mozes se ti jbt ako nisi unaprijed preodreden, sam talenat i sam put da se probijes i dodes u priliku je Bozije davanje, mozes ti pajdo bit inzinjer al ako nemas prilike u zivotu nista od tebe, koliko imas talenata koji i pored silne zelje i truda, rada se ne uspije progurat, opet mozes se trudit, radit ako nemas talenta ni blizu neces bit, kod nas je bio jedan u skoli, mi svi se pretvorimo u uho, slusas, vjezbas i opet nemas pojma, lik hladno ustane i uradi bez po muke
Federer uzme od sponzora 100 miliona godišnje.
21 Titula.Najvise od Svih Nadal je Legenda.
Gdje je Džumhur? On je zaradu dao punici
Gospoda, nema šta
Kako god lik me je pozitivno iznenadio svojim stavom i igrom 2:0 gubiti i 3 seta zaredom osvojiti protiv jačeg od sebe je nadljudska snaga kako fizicka tako mentalna.
para ide na paru, uš na fukaru.
Ne ide, para ide na onog ko je zaradi i pametno trosi/ulaze. Dobar dio fudbalera sportista je odrastao u siromastvu, pa su zaradili ogromne pare. Neki od njih pametno te pare uloze, drugi te pare protrace. Dakle nema izgovora u zivotu, i to para na paru je obicni izgovor. Radi, zaradi, ulozi, napreduj.
Ma ja ba