Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Trebao se namazat kremom za suncanje bgm
Pa nije vako mrk valjda.
a bjezi bola otvori kafic na carsiji i pomalo s rajom s kahve na kahvu
user 0498@ da je, da je .... da je babi ona stvar bila bi đedo. Da Onaj omaši trojku u zadnjoj sekundi ne bi bili prvaci, itd....
Bilo mu smiješno kad su Djokovica diskvalifikovali zbog one loptice u vrat, pa zbog Australien Opena i zatvora za Noleta, cinički komentari bili s njegove strane, nije prihvatao novi Sindikat tenisera koji bi pomogao nižerangiranim da oni imaju kakve prihode itd, itd. Želim mu brz oporavak i penziju. Dosta i njega.
I onda dodje neki bolid koji tenisa u životu nije gledao i kaže Nadal vazda simulira povrede... Brz oporavak legendi tenisa
ko da se u crnca pretvara
Lik bi hladno imao 30 grendslemova da ga je zdravlje malo vise sluzilo
Djokovic bi imao 100 grendslemova da ima kondicije kao prvak u maratonu na Olimpijskim igrama,da je brz kao Usain Bolt i da uz svoje teniske kvalitete ima i forhend Nadalov i servis Ive Karlovica...Dajte molim vas,kakve su vam to konstatacije,to da nije bio povrijedjen imao bi ovo-ono...to je jako glup komentar.
Lik bi hladno imao 30 grendslemova da ga je zdravlje malo vise sluzilo
37 godina? Toliko je skoro Tito imao kada mu se supruga Jovanka rodila.