Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svježa kravlja balega ljeci ove stvari bosih stopala lagano koracanje
Federer gospodin. Uhvatio igre i sa predhodnom generacijom. Ima više mogučnosti nego ovaj sujevjerja. Vadi gace, nos masira, loptice traži po džepovima, kosu 10 puta dodirne kad servis ima. Hipohondor 100%. Nole ima tu hipohondriju al bolji igrač, srčaniji,normalniji lik. Tri najbolja igrača u kontinituetu.
Koji je borac ovaj lik, sa ovakvim hendikepom mnogi bi prestali baviti se sportom, ali Nadal se ne predaje, isto kao i na mecevima covjek gine za svaku loptu.
Ha, ha...ja mislio Nadal ce biti spreman za otvaranje tenskog terena kod Osmanagica i Piramida u Visokom, a ono treba mu jos vremena da bude spreman za Wimbledon. Dodji majstore u BiH da te vidovita Dzemila pregleda...malo si nam zagonetan.
kakva seoska varalica je ovaj nadal...pratim tenis citav zivot i nikad nisam cuo da neko navija za nadala sada odjednom svi navijaju za njega... bas providno i seoski... fol nekom simpatican lik koji nakon svakog poena vadi sorc iz dupeta... a prije djokana ga nisu mogli smisliti... ccc
Hajde i po taj Wimbledon doktore 🏆
Rafa zna kako se osvaja Wimbledon, jer ga je osvojio vec dva puta!