Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Imao sam čast živjeti u njegovo vrijeme
to ti cast? Dovoljno govori o tebi, sretno u zivotu
Narednih minimum 50 godina necemo imati ni veliku dvojku, a tek ovakvu trojku. Vec je postalo dosadno bez Federera, a sad i Rafe, jos Nole kad ode, gasi mjesalicu i motaj kablove.
Zbogom legendo, covjece visokog morala i etickih standarda, gospodaru teniske tehnike i sportske inteligencije. Sretno ti bilo sve sto je ispred tebe...
Roger , Rafa, pa 17 mjesta prazno...Gracias Rafs
Sretna penzija Rafa
steta
Boga ti kome je ovo zanimljivo gledati??? Ja vecina smor u qr\u nisam vidio od ovog tenisa.
kako su dosadni mozel nesto o jeleni dzokovic
Tenis će trajati dok Djokivic igra i to je tako.
Autor teksta je ocigledno Fedal fan. Nadal je jedinstven teniser ali njegove povrede su dosle kao rezultat njegovog stila igre i nema trazenja opravdanja, da je igrao mekse manje bi bio povrijedjen ali bi manje pobjedjivao tako da dodje na isto. Postojale su mnoge sumnje da se Nadal i dopinguje jer nema drugacijeg objasnjenja kako povrijedjen glat uzima velike titule. Isto se moze reci i za Novaka.
Kada bi danas bilo koji od velike trojke imao oko 20 godina, mogao bi sa ovim sadasnjim tenisacima igrati simultanku narednih 10 godina bez izgubljenog grand slama
Najvećeg stenjaca
legenda, nema vise tenisa kao u vrijeme Rafe, Novaka, Roger, Stan, Andy
Vaya con Dios Rafa, pravi sportista i fajter!
Historijski dobar tekst na klixu!!!
Vec sad dosadan tenis bez njega i Federera!!
Maestro
Bullfighter