Komentari (64)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sutra da se neko kod nas sveze na nekoj utakmici ostao bi svezan dok ne struhne :D
Ako koga zanima to je 27. mart 2025, cetvrtak
Klim.prom postoje samo prirodne,svakih 23000-26000godina,mi i da hicemo ne mozemo klimu promjenit,tupani
Neradnice,ne uce,nizasta nisu,pa misle aktivizmom kruva ,ko Greta,nema proso momenat
Opet klima. Proso covid ukrajina...
1028 dana nam ostalo?Nista...stan ode,Golfa prodajem...odoh malo prozivit...Samo me jebe..zafalit ce mi para...
Sutra još 1027 dana
treba se boriti na drugaciji nacin
Ihhhh dobrog pruta pa nasibati
Ma kakvi 1000 dana, biće ranije, kad krenu nuklearne bombe padati, planeta će se ohladiti dobro. Ima da bude minus 50 celzijus. Nadam se da će klimatski aktivisti biti sretni.
Propust organizatora.Osiguranje nikakvo. Osim ako joj nisu prećutno dozvolili.
Jedino sto ovakve postizu je to da ogade komplet to nesto za sta se kao bore...kad vidim one stuhe,ne obrijane,plisnjave....sto kera umjesto djeteta vodaju,eto kao bore se za zene....
Samo jos fali brazzers u gornjem cosku
Ova zrela za Popovaću
Nemam koment za nju. Gledam ovo polufinale...Nadal-Novak je bilo finale prije finala. Ovo sad kao da vozite folciku iz 70tih. Realno Nadal ce lako izaci na kraj sa obojicom. Oni ne mogu vezat 5-6 udaraca..ili lopta ode u aut ili u mrežu. E zato imamo 2 najbolja svjetska igraca +Federer.