Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bože sačuvaj koliko idiota ima na ovim komentarima. Kolika mržnja isijava iz njih, a znamo koliko velikih i poznatih ljudi ima vrlo visoko mišljenje o Novaku Đokoviću. Ono što je on postigao u životu i karijeri, to je vrlo teško i nabrojati, a kamoli nešto od toga i postići. Ali ova "publika" očito nema ni očiju, niti ušiju, a pameti pogotovo.
Ma ne,covjek se Oporavio u Bosanskim piramidam..
Dopingas se cijelu svoju karijeru čudesno oporavlja, koliko puta je gubio pa uzimao toalet-pauze od 10 do 15 minuta poslije kojih se uvijek pretvarao u Supermena, ovo je samo još jedna njegova prevara.
Zato Đokaju očigledno pomaže hahahhahaaaajjj, nema većih suncokreta od vas, puna usta Rusije a svi letite na Zapad, suncokretu !
Dobrica Cosic.
Steroidi al ok ,svi vjerovatno koriste
Musseti uz tebe smo!
Musseti dobija mec zivota!!
Pomogle mu ruske supstance.