Komentari (97)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Na slici je patrijarh Irinej,a ne Porfirije
šta zna klix njima je to samo pop.
Dodik ne mere u Ameriku, Novak u Australiju, srpski narod je puno patio kroz historiju i to se sad nastavlja 😉
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Suzdrzite se od ruznih komentara, nije lijepo. Sretan praznik svima koji slave.Posebno ovdje u BiH..
Bog je Velik, a od vas i vaše mržnje ostat će samo "senka", a možda ni to....
Genocidasi!
neće ovaj praznik Nole nikad zaboraviti
Izgleda da je ovo Pop izdigo loj, ili Po piz.i goloj.
svi vole noleta .lekcijaa no.1 budite ljudi dobrw volje i bog ce cuti za vas .inace cete postati bednji zemaljski crvi oohrvani svim nedacama zivota,zar je to tesko ne gledajte tv.stampu.ZAJEBITE PROSLOST OKRENITE SE BUDUCNOSTI.TITO
Kako se zove pop koji igra tenis? P3n1s 😂
Pogani crni gadni klempavi stakor se odlicno snalazi u smrdljivim govnima Australije. Zatvorili su stakora kako i dolikuje poganom glodaru, a pedofilska podrska je dodatni plus za gadnog crnog stakora. Rame iscasio, lakat slomio, kugu dobio, pedofil ti dijete ovjerio. Gadni i pogani bolesnici.
Proglasice Djokovica svetcom samo zato sto dobro igra tenis
Dobili ste poruku, sjenke nestaju, nevolje ostaju.
Vjera i ppolitika kada se mjesaju u sport oda j...a Dzokovic jeste svjedski igrac ali u demokratskoj zemlji pravila vaze za sviju podjednako .
Novak vjeruje u JOGU ,REIKI ,MEDITACIJE...KAKAV BOG ZA NJEGA TO NE VRIJEDI, KRST OKO VRATA MALO STAVI JER PUBLIKA MU TO NAREDJUJE! Njegov Bog je lova I EGO!
Tvorfirije.
DJOLE NEGDE SI ZASLUZIO OVO!
Porfirije dragi Božić ti je prošao prije 13 dana zakasnio si ti ozbiljno...
Ne kenjaj pope, majmun je sam izabrao da se ne vakcinise. Ja bi sve antivakserie u kucni zatvor.