Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Aaaa jbt... a gdje je nestala dobra stara gripa???
Ajmo Česi svi na ulice ko karpatlije.
Normalna cura, ne ulaze zalbi, avion i nazad sutra..nista lakse. Ali treba talasati, praviti drame, kao kad je bila reintegracija Sarajeva...svaki dan..Kome?
Ovo je vec sad cirkus, kakav vam je to turnir bez NAJBOLJEG na svijetu?
Doktori strucnjaci kazu da je nemoguce da vakcina bude dobra za sve tipove ljudi i da je zlocin ubrizgavati za sve ljude. Al ko pita doktore kad imamo poslusnike doktore i medicinsko osoblje koje ti privatno priznaju da moraju tako po direktivi raditi kako im nalaze WHO, sto ce biti smrtnih slucajeva, nebitno je. To su za njih pojedinci. Iza WHO stoje itekako dobro obuceni strucnjaci koji znaju za sta je napravljena vakcina i kako djeluje. Zbog toga milijarde u marketing su ulozene
koji doktori to kazu, dr osmanagic mozda?
@prt evo poogledaj video... A doktor i virologist Dr. Robert Melone koji je izumio mrna vakcine kaze kako ni u kojem slucaju ne smijemo uzeti vakcinu. On pocinje od 7 minute a pogledaj cijeli video https://bit.ly/vakcine-prevara-bih
@eyboss zasto doktori imaju procenat od svake ubrizgane vakcine ? zasto se proizvodjac ogradjuje i da ne snosi odgovornost od nuspojava ? Zasto je ja sam moram potpisati ? Kako znas da djeluju ? Da li je neko uporedjivao antitijela prije ili poslije ? Odkada je imunitet vakcinom jaci od prirodnog i onih koji su vec imali covid ? Kada je u historiji vakcinisanja bilo i od jedne vakcine toliko nuspojava i mozes li mi navesti zasto vakcina protiv svinjskog gripa zabranjena?
Po tebi, ko jednom prelezi gripu nece je vise dobiti. Jesi ikad cuo za mutaciju virusa? Novak i ova Cehinjasu prelezali deltu. Omikron je sasvim druga mutacija istog virusa.
@bn bo Pa opasnije je i veci rizik od vakcine nego od samog covida bilo kojeg soja
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Možete se sad hopa-cupa u hotelu.
Svijet je smako skroz. Vakat je za reset.
Sad će i Česi na ulice