Komentari (54)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Krscanina nagradise dok Gaza umire u gladi, bolesti i bombardovanjima. Imat cete na Sudnjem danu kada polagati racun u sta ste imetak trosili
Jest, al Rafa je Španac, a Španija je na strani Palestine, koju su i priznali kao državu prije par mjeseci.
Petogodišnjak u Gazi vukao ranjenu trogodišnju sestru 5 kilometara do bolnice. U bolnici nisu uspeli da joj pomognu. Pitam se sve vreme - da sam mogao nekako iz helikoptera da mu bacim gazu, zavoje i injekcije - da li bi je spasio? Verujem da da.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Islam posebno zabranjuje rasipanje,a gledaj ovih americkih poodlica
ovi od islama nose samo ime
Ma Njemacka je kriva nisu Turska ( babo Erdo, koga u Turskoj niko ne dozivljava, i samo se slavi Kemal Mustafa), Kuvajt, Emirati, Sudija, Egipat, Jordan. Ali je ipak Njemacka kriva. Sto je udomila 1992-1995 300.000 Muslimana/ Bosnjaka, pa sto je izglesala rezoluciju o Srebrenici( glavni sponzor). Da su to uradili na Kosovu, sa svake kuce bi se vijorila njemacka zastava kao sto se sad vijori americka.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
seljaci
sekjaci
Ima se, može se, pa šta?! Sad bi svi trebali ispaštati zbog Palestine? Hajde, molim te, neka se bave time oni koji moraju. Pa koliko su nam samo učenjaka dali, tipa Jusuf Barčić, Pezić, Kuduzović? A mi sve olahko zaboravljamo. Eh, joj, joj...
Propali dao Bog.
Zasto se cudite, koji je narod protjerao poslanika i htio da ga ubije?
Zasluzio je, drugi najbolji teniser svih vremena, odmah iza Fedexa!
Gade mi se
ĐOKOVIC C E T N I K Sa dnu kace
Stidite se!
Arapi su poznati kao arapski konji
Pratim tenis, ali ovaj turnir nema nikakav sportski značaj, tako da ću vrijeme na pametniji način protraćiti
treba Dzehennem napunit a kandidati se vec sami prijavljuju.
a dje ode velikan
ovi samo znajh pozlacivati
Meni je zlato uvijek nekako odisalo neukusom i seljaklukom