Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pratio sam Novaka od, samih početaka, malo ih je gledalo toliki broj njegovih mečeva i navijao sam za tog lika. Od njegovog gostovanja kod Ivana Ivanovica, nakon 3 puta izrečene tvrdnje 'Srbi su nebeski narod', a na pitanje sta čita, Jovana Deretica Neka si živ i zdrav Novače, mene više ne zanimas Najveći si teniser svih vremena, ali moje je mišljenje da si mogao ispasti bolji čovjek.
TI TEK TADA SKONTAO, ja ga nikada nisam gledao i drago mi je sto nisam. mrzim nacionaliste bez obzira odakle dolaze
Vidim da vecina ljudi ne kapira sta je danas sport. To nije samo rezultat na terenu, to preraslo u komercijalu. Po vama cim sportista nema rezultata treba u penziju. Nece to danasnji sportisti tako gledat. Oni igraju radi sponzora dok god tijelo moze, bez obzira na rezultat. Nece se Djokovic povuc jos najmanje 2 godine makar puco svaki drugi mec. Tu je ogromna lova dok igras, sponzori, putovanja, uticaj i sve sto donosi profit. Smijesni ste s vasim pogledima cim izgubi neko ajmo penzija ha ha
sam sebe pobjedio Nole, dobijeni pobjedu ispustio. steta , imao je priliku 10 miliona maraka uzeti tako brzo i lako
Rastura ga,resetuje na fabricke postavke,bravo
kako je dzumhur igro zna li se sta
Danas ga je mogao dobiti, Siner nije nesto odigrao kako zna....ali Nole sam sebe ukopa...steta
Siner mlad , brz , odličan. Džole je dao dosta toga u tenisu . . U 7 . dana dva puta pobijedio
borba za 3 mjesto ce biti Novak - Nadal i bice to spektakl. poslednji okrsaj titana. Nole bi mogao na AO da okonca karijeru. mjestu koje mu je donijelo toliko toga.