Komentari (38)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svakako ode za drugu drzavu, dzaba trosite slova. Mada djevojcici svaka cast za sportski uspjeh.
U tenisu svako igra za sebe, tu drzava ne igra ulogu, osim za potpuno beznacajni Davis Cup i za olimpijske igre. A vecina tenisera inace zive u Monte Carlu i po drugim poreskim oazama.
711, a realno bi bila luda da odbije... Šta se vode bilo kome mladom nudi? Ne samo u sportu...
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Sad gledam, ova Jana Kovackova je trenutno na svjetskoj rang listi u tom godistu prvoplasirana, dakle nju na njenom terenu pobijediti nije mala zahebancija, svaka cast Tea, puno uspjeha u karijeri, ovo je bas velika stvar. Sacekacemo te za prvu olimpijsku medalju, ne zuri, imas vremena.
Djevojka, to jest jos malte ne djevojcica osvojila neku nagradu i 90% komentara o tome odakle je, ko je, za koga ce igrati, hoce li za nas igrati. Ovdje definitivno nema srece ni normalnog zivota
@SP1GL0 Tvoj komentar bi imao smisla da je ova drzava samo jednu marku ulozila u nju. Ovako cura ima pravo igrat gdje hoce i za koga hoce
Bosna gubi od Tajvana u tjenisu sa tendencijom da ubuduće gubi od Andore, zar stvarno treba da ostane u BiH?
Radujte se i vi, jer ste i vi Srbi
Tek sad treba uložiti ozbiljne pare u nju, a teško da će naći nekoga i pored vrhunskog rezultata.
Čekaj malo, 14!? Pa ja bih rekao da već ima stan na kredit i 29 godina životnog iskustva.
Vi izgleda niste u stanju da se pomjerite iz 90ih... Formalno-pravno je promijenjeno ime u Gradiška i to je potpisala i vaša strana, isti nivo infantilnosti ko kad se Željka pravi da je entitet neka "Republika"
Igraće za Srbiju 100% :]
Bravo, i raznosi servisom, neka leti lopta brže od Sabalenkine...
Bravo, Srpkinjice naša! Republika Srpska se ponosi Tobom. Bože zdravlja, pa da nastupiš za repku RS, kako Bog, Zakon i Pravda nalažu.
Žika živac je dežurni krivac, on je obeleženi negativac, dripci kad trafiku obiju, Žika zaglavi robiju..
Za RS može nastupiti samo na renomiranom SvesrBskom turniru koji nosi -1000 ATP bodova.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Bravo!
Svaka cast, samo naprijed. Nadam se da ima odgovarajuci karakter za velike uspjehe, to je kod Dzumhura definitivno kamen spoticanja, a sigurno je sa svojim talentom mogao napraviti zavidnu karijeru.
... nije B.Gradiška nego samo Gradiška (može i Gradiška na Savi) :) Uglavnom, sve po Ustavu BiH. Kome nije jasno, neka pročita Ustav sopstvene države....
U Ustavu sigurno nije definisano jel Gradiska ili Bosanska Gradiska, procitaj ga sam! To politicko mijenjanje imena je politicka i stvar kompleksa nakon rata.
I to ste dobili zahvaljujuci sda jer ste poceli mjenjati imena srpska foca, srpsko sarajevo, pa se se oni bunili, pa je ohr rekao da nema nacionalnih prefiksa u imenima, pa samim tim bosanska gradiska koja se zvala oduvijek tako izgubila je ime. Hvala vam braco srbi sto ste uvrijedljiv sadrzaj