Komentari (58)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Španijanski teniser i Srbin.
jednu kartu za bookira pleasse
Nisam znao da su djokovic i alcaraz igrali finale zadnjeg roland garrosa novinaru 🤔🤔
Klix novinari,hahahaha
Cijena za kupovinu unaprijed je oko 200 EUR tako da je ovo prenapucano i sverc…bica neka ciganija u pitanju, ne vidim mu starog i strica u tribini!
Poderat će ga mladi španjolski lav ko tužilac optuženicu protiv Šmrka.
Specifično finale. Mladi lav protiv starog lava.
dobiva djokovic 3-0
Nekad bijeli sport danas kaska za sirotinjskim fudbalom. Ti par ulaznica po toj cijeni ekvivalent su hiljadama u fudbalu. Da ne idemo do činjenice da 50 tak tenisera zaradi godišnje preko 1 milion eura a u fudbalskom timu iz liga 5 tice, prosječna ekipa izdvaja 50 miliona na platte.
Ili sto bi kazao jedan satorski gospon: tsiganija..,, poprilicna
Ovo ce biti pravo dobar meč,sigurno ce se igrati 5 setova. Noletu dajem prednost zbog iskustva i mentalne snage,po tome mu niko ne moze parirati. Po običaju u početku gubi ali kasnije sve ima u svojim rukama. Idemo po 24-ti GS!!!
Na Rolan Garosu bi ga Alcaraz dobio da nije bilo povrede, a i sutra je po meni blagi favorit, bar po onome sto sam fo sada vidio u njihova 2 meca.
Isto mislim...
Vamos Alcaraz 💪🇪🇦
Grč u prvom setu za Španijanca i to je to !🇷🇸💪👍
Pa kapitalisti mogu priuštiti svako zadovoljsto,a bijednik prezadovoljan i da gleda na tv.
Nece biti nikakva repriza finala,nisu igrali u finalu Rolland Garrosa,nemas pojma.
Pomeset ce ga Djoker!