Komentari (176)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dragi Klixe i amateri od novinara popularnog BH tabloida! Ne sudi se Djokoviću, već je sudjenje u vezi odbijanja vize, odnosno sudi se državi. Djoković nije optužen, već mu je viza odbijena. Amateri nepismeni!
Vidim koliko vas ne interesuje a visite na vijestima o Noletu. Al meni je druga stvar ovdje bitna a to je povrede ljudske slobode. Za šta čovjeka maltretiraju toliko? Radi plandemije,vakcine. Ma nek se gone u 3 lijepe. Nole se u ovome trenutku bori za ljudska prava a ne samo za sebe. Podrska 100%
I da,on je svoje ime izgradio sportom,talentom i pobjedama a ne pokrao svoj narod kao vaše i moje vođe. I ima puno pravo da se bori za sebe a može kupiti pola tih zatucanih idiota. I za njega zna pola svijeta i otuda tolike vijesti o covjeku,a ko tebe zna gnjido?
Ma on bi meni podove ribao
Je*e nam se za vucicevog antivaksera
Pocetkom 2022 nastace lazni spor. Optuzeni covek koji dolazi iz naroda zigosanog ce lagati. On ce imati zig zveri koji je dobio u tajnosti a govorice da ga nema. Citava predstava ce biti zbog novca i propagande zigosanja. Samo ce maloumnici poverovati klonu.
Steta sta mu rade. Svijet je stvaeno bolestan kada vidis kako se odnose prema Novaku
Valjda se ovdje lomi jel volimo diktaturu ili volimo slobodu.
Što se mene tiče nek ostane u pritvoru dok je živ a isto tako neka ga puste odma i to mi je svedno. Ali srbendo nije to balkan, to je drugi svijet za vas tu pravila važe za sve itsa,
Da,vrlo interesantno.Ja sam milioner pa eto mogu da radim šta god hoću.Glupan.
Nema se tu šta raspravljat vrati g.vno nazad. Naporni ste s njim i previse mu dajete prostora, ali kad vidim ko ga brani i kako mu otac tvrdi da je to zato sto je srbin...ma vrati g.vna nazad.
Đokovića cijenim i poštujem, ali on ovo samo plaća ceh jer je srbin. Cijeli svijet je protiv srba pa i sam Putin i Rusija. Zato što su večina takvi kakvi jesu ispaštaju i pošteni Dušanovi Srbi.
Reko si šta si imo a sad marš nazad u šumu
Idiotski cirkus se nastavlja..
DOSADO........
U ova vremena onaj ko se cijepio,normalan covjek ne moze ovakve budale kao djokovic podrzavati i njegove teorije zavjera i energija a da ne pominjem njegovoga ludoga oca
Ljudi umiri po cjelom svjetu od pandemije, a ovdje o jednom čovjeku, tolika halabuka
au ja nigde u srbiji ne mogu naci ovako uzivo prenos pa sam doso ovde hahahahahahah pa zar niste u onom svetu sto ne volite? evo iskreno recite
U Visokom prate ovo na ogromnom ekranu 😂