Komentari (50)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
S R A M O T A
Spanci Gruzijcima uvalili vec 5 komada. Moramo biti posteni i reci da smo slaba repka trenutno. Oprosticemo se od prvenstva sa svim porazima i to je to. Nema potrebe za nekim nacionalistickim i glupim komentarima jer ovo je clanak prvenstveno o sportu. I mene boli svaki poraz nase repke ali u ovom konkretnom slucaju smo tanki i to je to. Vise srece drugi put momci. Kraj.
ovo je mec za 3 mesto koje ne vodi nikuda.dali ce bh u relakisiranoj atmosferi ubeleziti prvi bod u istoriji fuzsala u bh na EP.verni navijaci uzvikuju hocemo pobedu a azeri uzvracaju golom.manje od 2 min do kraja dali ce zmajevi poravnati i tako usreciti bh narode.izgleda da ne.zmajevi ce i ovoga puta ispasti kokosi.ali vazno je ucestvovati.sam plasman nejake bh na EP je uspeh.cuj zmajevi.prikladnije je bh kokosi ili po hrv bh peradi
Pa igraju li protiv Brazila ili Azerbejdjana???
Krezo sto ne das sansu svim igracima? Citav Mostar i Hercegovina znaju kakav je igrac mladi Gosto, ti mu u 3 utakmice nisi dao nijednu minutu?
Veliki minus za selektora. Vjerujem da bi momak odigrao bolje od polovice ovih igraca, a jedini ni minut nije dobio.
myrosCRO Čobane ili ako ti je draže "Čuvar vunenih četvoronožnih travojeda".
Ovi botovi bez države a kamo li reprezentacije su najglasniji🤣
Većih antitalenata za sport nema na dunjaluku.
Ma gazi ovo Azerbejdžan kao Vojska Republike Srpske Posavinu - laganica.
Ko ArmijaRBiH tzv.nu vrs na Vozuci
Sve su prilike da se necemo casno oprostiti od prvenstva. Nazalost.
Vazno je ucestvovat, jelde 🇧🇦 ?
Ko saburli narod pa sve nešto opraštamo .
Gdje god odemo na takmicenje nakantujunas u u svakom sportu
Imal gdje prijenos