Komentari (58)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jadno dijete. Preživjela je mentalno nasilje od strane medija i ovo su direktne posjedice. Novinari su gori od hijena. Ne razmišljaju o posljedicama "pucanja" preko tastature.
Mediji najvece zlo danasnjice...
Ali komentari ovih zaostalih ljudi sto misle da su dovoljno kompetentni da komentarisu olimpijsku klizacicu, a nisu u zivotu medalju vidjeli niti otisli na 2 treninga bilo kojeg sporta. Djevojcica je sa 15 godina se plasirala za zlato na olimpijadi iz klizanja, fenomenalna je ostalo je cista ljubomora i mrznja koju imate u sebi!
Nije bio njen dan, ali ubjedljivo najelegantnija i najbolje klize na igrama. Njeno vrijeme tek dolazi, sretnoo.
Ona je zvijezda i biće najveća klizačica ikada sa ovom medaljom ili bez nje. Svaka čast lutko na dosadašnjem uspjehu 👏
Ja sam mislio da su ruske žene jake kao dijamant ali opet nisam znao da su tako osjetljive ko Putin koji nije imao hrabrosti da počne treći svjetski rat.
1. KAORI SAKAMOTO. 2. Eteri Tutberidze, trenerica Kamile Vilieve, je nije tješila. Već hladno pitala zašto si počela padati, i kako je samo sramoti. 3. Sambo-70 treba hitno zatvoriti, baš kao i cijeli tim trenera koji radi tu.
Jadno dijete
Ne vidim bas razloga da se klizac dopinguje, pogotovo sa 15 godina
zasto ici na takmicenje ako ne mozes podnijeti poraz
Jes Rusima krenulo nizbro....a evo i Dodu pritisnuli. Neda im se nešto.
Ni prestati pusiti nije lako, a kamoli se skinuti sa 'djedovih' tableta 🙄
Svaki dan vijest o ovoj maloj, k'o da je sestra Džejle Ramović..
da je nasa rekla bi, dobro je da sam ucestvovala...
Isti komentator koji s pozicije mudraca punog razumijevanja osudjuje mobing nad 15-godisnjom sportasicom, u istom postu naziva ketenom drugog mladog sportasa koji ima sjajne rezultate s kojima se plasirao na olimpijadu ali je eto, bio zadnji. No comment
poslije SDA mediji si najveće zlo
pritisak to je previse za djeci