Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Malo jaci duel, faul za Borac. Malo jaci duel za protivnika, nista. Igrace ubija tendenciozno sudjenje, ne smiju igrati onako kako bi htjeli. U startu ogromna prednost, ne mora biti ni jedna kardinalna greska, ali ti 'sitni' faulovi ubijaju u pojam.
Šprda se čovjek s nama koji pratimo sve ove krađe i guranje Borca
Niko od vas ni jednu utakmicu nije pogledao, ali čitate laži koje vam serviraju... Rezultati u evropi su pokazali sve
ta je jado, nikoga nije hrio pa lesi vratio za 3 milje
naravno da moze sam igrat kad ima sudije i gicka
Dobro je i rekao, može on sam igrati protiv 11 i pobijediće.
Imate vi izuzetno kvalitetne sudije!
protiv vas po naredbi vice nema penala drugo kad se pogleda statistika podijeljenih kartona ž/c vidi se da vas sudije DOBRO DOBRO PAZE I ĆUVAJU Ali budi siguran da vico neće biti vjećno na poziciji na kojoj je sad.
kakvo ti je to objašnjenje ""greškom Boljevića"" da u fudbalu nema grešaka nikad niko nebi pobjedio
Cuj zasluzeno pobijedili Zelju hahahahahahaha,je li realno sta lik prica,pobijedili zahvaljujuci greski Boljevica,a da ne spominjem sto je sudija ubio tekmu zutim kartonima za Zelju,jer nam je svirao svaki kontakt,sjeckao igru,zahvali se Musi
podređen vam je vico.