Komentari (66)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Normalno je da se trke odgode zbog nevremena i mecave, samo je kod nas i to problem. Pojedinci jedva docekaju da nesto ne moze.
@Jalijskiprincipal, pa to su mrzitelji Bosne i Hercegovine....
@Matej alo Mate, škuco, ne seri i prst u shupak.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
belaj kada ga nema.........belaj kada ga ima.......
@bavarskidekolte Bosnjaci su epic fail
a ti to ko nesto bolji ?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
прво се бринули да нече бит снијега.. сад га има превише..
ORGANIZACIJA EYOF-A JE ŠPRDANCIJA raznolikog mnoštva uhljeba i plaćenika !!! PRIMJER: - došla tri razreda djece i jos 10 gledalaca da gledaju brzo klizanje u skenderiji. -Termin je bio zakazan 11.02. u 13.45 po rasporedu. Ništa nije bilo osim zambonija. Ta šaka ljudi i djece su sjedili tu pola sata i ništa ne bi. Ni obavještenja- ničega. I što bi neko sad razmatrao da ide na druge termine? da očekuje ništa tamo
A otvaranje je izgledalo kao romska čerga !!! Ko je uzeo pare za onakvu binu i neka je, ali onog ko je dao pare za onakvu binu treba u pritvor.
Tako je to kad Dodik otvara igre.
ovaj na zadnjoj slici ako ostane ondje još pola sata ni kapa mu neće viriti iz snijega 🤣
Koliko glupana zivi na ovim prostorima vidi se na komentarima. Ocito da nikad u zivotu nisu pratili takmicenja zimskih sportova pa ne znaju da se to odgadja u slucaju jakog snijega.
Bolje da pada, nego da ga nema, a ni učesnicima neće biti mrsko ostati još koji dan.
Baš kao pred Olimpijadu :) Ima nešto ovdje...das ist Walter :)
Pomalo je tužno da nismo mogli napraviti male montažne objekte da ovaj startni dio liči na nešto...
Propao Eyof
Ni za djecu takmicenje ne mozemo organizovati...
Ni za djecu takmicenje ne mozemo organizovati...
Kad je loše vrijeme i najbolji skijaški centri u svjetskom kupu otkazuju takmičenje što zbog bezbjednosti takmičara što nemogućnosti pripreme staze.
ima li gdje prenos ovih takmicenja ?
ima brzo klizanje na youtubu
ha jesul zimske igre ili nisu