Niste zadovoljni prženicama koje ste pripremili? Zahvaljujući ovim trikovima će svaki put biti savršene
Ukoliko nikako niste zadovoljni prženicama koje ste napravili, postoje trikovi zahvaljujući kojima će one svaki put ispasti savršenog okusa.
Ukoliko nikako niste zadovoljni prženicama koje ste napravili, postoje trikovi zahvaljujući kojima će one svaki put ispasti savršenog okusa.
Ukoliko nemate mnogo vremena za kuhanje, uz pomoć ovog recepta ćete za 15 minuta pripremiti ukusan obrok - prženice sa špinatom i kačkavaljem.
Prženice su jedno od onih jednostavnih jela, koje se pravi kada želite iskoristiti ostatke starog hljeba. Budući da se uglavnom prženice uglavnom prže u dubokom ulju, nisu baš najzdravija varijanta obroka. No, prženice je moguće napraviti i uz manje količine ulja.
Prženice ili jednostavno pohovani hljeb se najčešće služe za doručak, vrlo se jednostavno pripremaju, ne zahtijevaju mnogo sastojaka, a istovremeno su i odličan način da se iskoristi stari hljeb od prethodnih dana.
Započeti dan sjajnim obrokom nikad nije bilo jednostavnije. Mnogi su čuli za mini specijalitet francuski tost, ali ga ne znaju mnogi i napraviti.