Komentari (46)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Čisti dokaz da se Predsjednici USA od vremena Nixona ništa ne pitaju što se tiče djelovanja Izraela i da de facto oni kroje politiku koju Svijet prepoznaje kao američku politiku!
Samo ih je Eisenhower vratio sa Sinaja 1956. kao i Engleze i Francuze i on je imao nezavisnu spoljnu politiku.
Znaci Biden se pita ko i ja otprilike, los je ali ga moras podrzavati da bi ostao ziv uopste
Zna on dobro šta su fakti i kako će to istorija zabilježiti! Mnogi su se nakon WWII distancirali od Hiće ali su ostali upisani u istoriji da su bili saučesnici u genocidu
A ti ga podrzavas..
Natanjahu loš jer nece jos vise da ih slusa. A putin jer ne odrzava paradu ponosa po rusiji
Ti si još veći, podsticao si ga, a sada se pereš, vnago, tako ste radili i kod nas
Btw gledam jedan privatni kućni uradak od prije 15-ak godina u kući Nathanyahua kako razgovara sa djecom, ženom i ženinom rodbinom i u jednom trenutku žena mu replicira i kaže kako mu nešto Ameri neće dozvoliti a on odgovara:Amerika je takva stvar sa kojom možeš raditi šta ti je volja i napravićemo da Svijet uvijek bude na našoj strani!
Trump pobjeđuje
Biden je 100x puta bolji covjek od Trumpa, kad je bila agresija 90ih bio je za to da se našoj strani pomogne sa oružjem da se možemo braniti a da nikakvu korist od toga nije imao.
isti si ti i gori od njeg.
OBOJICA STE..
Geno Joe pere ruke. SAD je najvece zlo a on njegov predstavnik.
Kako se kaze; kuja ili kua?
Kako se kaze; kuja ili kua?
Kako se kaze; kuja ili kua?
Mora to reći javno. Kakav privatni razgovori i gluposti
svi losi samo oni dobri.