Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Drug Njiva reda afere jednu za drugom,ali na Klixu nema bombasticnih naslova o tome.Sto li?
Nije me stid,ali trebalo bi biti stid ove rezimske novinare i admine Klixa koji me banuju iz nepoznatog razloga,s obzirom da ne koristim govor mrznje.Trebalo bi ih priupitati koji su razlozi da se dobije ban?Kritikovanje Trojke,koliko sam ja shvatio.
A evo neka mi neko objasni sta ako dobiju tuzbu? Ko placa odstetu? Hoce li neko u zatvor? Hoce li komplet Vlada FBiH iza resetaka? Ili ce gradjani Federacije iz svoga dzepa platiti Drzavi??
Ova zemlja je presedan.
I po ovome se vidi koliko je SDA sposobna, trojka radi sta hoce, unisti drzavu, niko u zatvor a Fadil Novalic rapi za ništa.
Ovo Dodiku najviše odgovara
Men se učini da piše : Davor Šupak kad ono gospodin Šupuk
Brzina sječe šuma kod nas jako zabrinjava,ako se nešto radikalno ne promijeni mogli bi izgubiti to bogastvo.Gubitkom šume istovremeno gubimo i izvore pitke vode,povećava se erozija zemljišta,životinjama nestaje stanište,kvaliteta zraka se smanjuje itd itd!
Sto niko netuzi Ibru Berila,i nadlezne,sta nam uradise sa Bjelasnice.. Koliko su firme izvukle betona i ostalog materijala iz grada u Babin do,a niko da se pocese pa da put naprave koji su kamionima i masinama unistili.. Svi sute ali bitno je da su dobili po apartman u vlasnistvo
Djecu je obezbijedio sa odlicnim drzavnim poslovima!
Lik je za hapšenja.
SVAKA ČAST UDRUŽENJU
Valja ovdje komplet drzavu - na svim nivoima vlasti - tuziti - i da vrate pare od poreza koje su nam pokrali zadnjih 30 i kusur godina poslije rata. 30-40% tih para je zavrsila po privatnim racunima, a mozda cak i vise od toga. MRS!
Da, ali medjunarodnim sudovima.
Pa jel sad treba stati sa izgradnjom svih novih puteva i cesta jer za svaki takav veci projekat postoji neki dio gdje se mora pretvoriti iz sumskog u gradjevinsko
Puteva NE, ali kvazi stambeno poslovnih objekata DA.
Ovaj Aarhus je jedini i istinski borac za ocuvanje zivotne sredine, Respect za njih. Ali uz svaku potencijalnu tuzbu se mora ukljuciti i lokalna zajednica uz masivniji odziv stanovnistva. Da se stanovnistvo sarajevskog naselja Gorica blagovremeno angazovalo vezano za tuzbu, mogao se sacuvati i ukradeni dio Gradskog parka Crni Vrh od strane Ajnadzica i njegovog OV.
imao sam uvid to je lako iz FIA ...u finansiranje ovih nevladinih udruga, to su iznosi preko 100 000KM rijetko vise od jednog zaposlenog, nista drzavi ne placaju ....e sad je pitanje ko im daje tolike pare i zasto ? jer BiH nema kontraobavjestajnu sluzbu, mozda da uniste nas energetski sektor kako bi morali kupovati uvoznu struju po duplo vecim cijenama ...
onaj jedan da ga ne imenujem sto se u sve petlja a elektro inzenjer je po struci ima platu mjesecnu oko 10 000KM !
Što je Vlada FBiH napravila sa privremenom prenamjenom državnog šumskog zemljišta u građevinsko iako je OHR izdao upozerenje, pa VP navodno odobrio, ne bi napravio ni najgori okupator. Data je mogućnost za uništenje velike površine šuma, zarad ličnih interesa. Već je sad jasno da su naknade mizerne i da ni država ni narod od koncesija nemaju ništa. Zašto se ne spominje i Vareš i razvaljivanje institucija ove zemlje kroz taj projekat i dozvola koje su izdate.
Federacija kao entitet nije titular državne imovine.