Komentari (139)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sda ker
Ne može biti veća kerina od vas FGR-ovaca. Da nije Gamdije bilo ti bi sad pisao iz velike srbije.
Bez obzira koliko ne gotivili stranku, prema odredjenim pojedincima treba imati respekt, kao sto je upravo Abdic. Tvoje izrazavanje srecom nije glas vecine, vec samo glas obicnog komplesasa koji nema nikakav bonton kulture i postovanja.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Hoće li neko objasnit ovim “momcima” da je rat gotov?
Ljudi moji, on je svoje u ratu dobro naplatio. Restoran "Bosna", "Bondeno", stanovi, sad (ali tu nisam siguran) "Lovac"... Pa NK "Jedinstvo"... Sve kupio za certifikate koje je odkupio od boraca za 200/300 maraka i prodao za milione u kešu... Ratni profiter, koji je, ne znam kako, postavljen za komadanta. I Sve što se uradilo uradili su borci koji su dno dna u ovoj državi...
Tigar je odlicje ratnog profitera,kriminalca i stranackog uhljebstva
Kada sam vidio naslov, ja mislio da se radi o drugom Abdicu, rekoh da se izlajem pa makar dobio "ban", ali eto ,neće se..
Na strani znojavi Talibana
Bio u ratu kao 100 000 drugih. Nije to bilo nesta posebno u periodu 92-95 za obične smrtnike. Jeste za "elitu" ali za učitelje, radnike, seljake i ostalu fukaru nista posebno.
Tigar prodao Krajinu za fotelju i skijanje.
Obukao je on malo više uniformi, odale vam toliki novci poslije rata
Hamdija, opet te pitamo na cijoj si strani?
Moze li ijedno javljanje, ijedna izjava, ijedan odgovor, ijedan status od strane SDA-ovaca proci a da se nece rat, vjera, sehidi odmah na pocetku spomenuti?
Abdiču rat je gotav,sad si na strani korupcije što stigne ukrade
Sram te komadante. Ti kao fol sve sam operacije osmislio, sve ti jel! Pa sto onda Dudakovic sad odgovara ako sve preko tebe islo. Mater si svoju za pare prodao, a kamoli prave nase heroje poput Dudaka legende!
Ne dirajte nam u komadanta!
Citam komentare i mogu samo kedno da porucim! :Ne dirajte nam u komadanta i sram da vas bude sviju! Hamdija Abdic je covjek koji je spasio ovaj kraj od izdajnika iz V. Kladuse, koji je svoj zivot bio sprrman dati 1000 puta! NE DIRAJTE NAM TIGRA! NECE VALJATI!
kad nemas odgovor, hahaha ma samo pocni pricati o ratu
"...Tigre...svi znaju na kojoj si strani bio ratnih 92-95 godine proslog stoljeca,i svi su na tebe ponosni...premijer USK trazi da se sada u konkretnoj migranstkoj krizi odredis...da ih podrzis ili da podrzis Odluke o smjestaju migranata u Biru..."