Komentari (118)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ademovicu Rjesava se Konakovica !
sdfooovco
Niksic ne odgovara na poruke, Konakovic bjezi od odgovornosti, a o NS da ne govorimo, niti se izjasnjavaju kao bosnjaci niti imaju ikakav kapacitet da se bave ovim problemom.
PRIKAŽI ODGOVORE (9)
TO KEMO NE DAJ DRŽAVU KONJAKOVIĆ JE U SKY-u UCJENJEN TO SVI VIDE. MURPHY MRŠ IZ BOSNE KARTELAŠU DROGAŠKI
Da se izglasa gradnja "donje Jablanice" iznad Sarajeva na Trebeviću, fiktivno je u toj RS općini prijavljeno na stotine glasača. Do imamo biračke spiskove gdje lažna prebivališta za stoju glasaju za interes multi milionera i stranaca, nemamo drzavve
Kao da su IZDAJNICI iz SDFA bolji!?Brzo se zaboravil!: izdaja Istocne Bosne: Srebrenice, Prijedora. Zaboravila se prodaja Herzegovine , ŽUJANU se olako predje preko IZDAJE Revizije Tuzbe protiv SRBIJE! BRzo se zaboravi davanje Dodiku u parlamentu sve ovlasti 4 tom rukom od SDFA pa se Zaboravi SULTANIJINA "DIPLOMA" nigdje je na mapi! Da ne nabrajam razna politicka naredjena od SDA izvrsena od SEVA Politicka ubistva i atentati. Naravno sve SDA dakle BOSNJACI samo za SDA i onda u Propast
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Kad čujem da je spreman dati život, znam da laže...
Oni je ruše mi je branimo a 7000km svi uzmu svaki mjesec.nije hdz bolji izbor za sdp al se više trude i podobniji su za usvajanje zakona na evropskom putu.žalsno sto je komšič napravio od bošnjačke politike sa je hdz svakom u evropi bolji izbor od sda.
Kemal je zaštitnik bošnjaka ! Jedino njemu vjerujem!
Trojkaške izdajnike treba hapsit. Počevši od Konakovića i Nikšića. Ovaj Ademović isto ko da se malo i probudio.
COVJEK SVE OBJASNIO: Zato što se u prošlosti desilo da prođe recimo Zakon o prebivalištu, čime je etničko čišćenje u RS-u omogućeno i dalje nastavljeno. Nakon toga imamo drastično smanjen broj Bošnjaka tamo. Poslije toga smo izgubili i načelničku poziciju u Srebrenici, između ostalog", poručio je Ademović.
Ideš mi na živce zbog sina međutim ovdje si u pravu do kraja!
iako me zovu trojanerom, jer sam protiv stetne sda, slozio bih se da zakon o prebivalistu je mogo sacekati dok se ne ispune aneks o povratku izbjeglica. međutim, hvataju se za to ali evo upitajte srebrenicane, koji sada zive u sarajevu i imaju određene benefite da li bi mijenjali svoje prebivaliste ? jednostavno tamo ih je sda izdala i prepustila na milost i nemilost pored svih milijardi koje su otisle tamo za povratnike a gdje su bog zna,
niksic je predlozio zakon o prebivalistu, dokle cete lagati vise narod
Čim Cidni Geno Ameri djeluju neka je podvala
Kaže...;..igre gluhih telefona...! Hmmmm..! Sve mi se čini da je Trojkuši odzvonilo,...I da će do narednih izbora 2026.god vlast na nivou BiH biti u stalnoj blokadi.., A , onda.., uz tehnologije koje će ( nadam se ) biti instalirane, totalna promjena
Meni samo nisu jasni ljudi poput Keme Ademivića i Denisa Zvizdića kad su prešli u stranku Kretena Konakovića pa on je jedan nesposobni propali košarkaš ..Koji već sad ima više afera nego neki političari za 30 godina ..
odgovara ademovicima da su pozaposljavali svu svoju familiju, nema niko da im nije na budzetu i redom od familije familiju poceli kaciti na budzet, nema tu plate ispod 2-3 milje, pravo sda-ovski, ali nista im sad ne valja.
Pa nije izdao narod i drzavu kao NS SDP i dino nipovac
izvrsioc prljavih poslova porodice izetbegovic..
Sa ovim pokazujete da ste zaslužili državu i da razmišljate o vlastitoj državi dugoročno. To ima svoje posljedice i toga morate biti svjesni jer nije švedski stol u svemu se treba razmišljati dugoročno. Imate moju podršku.
Bravo maestro!
Sdp je sahranoo Srebrenicu zakonom o prebivalištu