Komentari (555)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bošnjaci trebaju ovog lika naći i premlatiti ljudski. Stoka
tacno ali ovakvi pred izbore djeluju po uputama stranke...svaki incident jaca fasistickoprofiterske stranke istovremeno...
Premlatiti ga jer su ga uhvatili. Dok mi Bošnjaci mukotrpno lobiramo po svijetu da smo žrtve, ovakav amater se nadje i obruka nas.
PRIKAŽI ODGOVORE (18)
Daj ga meni da mu se nahebem majjke ako je to uradio ovakve treba osuditi na dugogodišnju robiju
@sabane ..... nestalo im zapadne sadake pa su spali na ovo čak i po pitanje da zakotrljaju lavinu. trebaju malo pogledati i neki profi portal sa školovanim novinarima kao npr. ovaj.......... https://www.geopolitika.news/analize/dr-sc-jadranka-polovic-bosna-i-hercegovina-kao-sigurnosni-izazov/
Haya, jaran sad prije nego se digne optuznica ode fino nazad u Austriju naplatiti kasko za auto, i raditi za jedno 3000€, a vi se ovdje i dalje koljite međusobno dok radite za platu od 300KM. Ako i nju dobijete.
Treba mu ucjeniti glavu na 20.000€
15 godina bi on meni dobio pa mu više nikada ne bi palo na pamet ni njemu ni sličnima.
Žalosno je što oni koji bi trebali da nas vode u bolju budućnost i koji imaju ogromne plaće za to, rade suprotno. I ovaj debil ima nekoga ko je na vlasti sigurno. Ovo je dno.
strasno, koja budala
a šta je motiv ?
posteno od njega. sve sto mozes trebas sam uraditi, bez da zamaraš druge
Coek bukvalno shvatio DIY (do it yourself)
Seljoperu jel te stid ????
muzafiri, profesionalne žrtve i glumci, sva sreća pa ste glupi, svijet bi zahebali
tipični mujo
muzafir, ko će drugi
Malog u muriju pa nek glumi veš mašinu jedan mjesec..
Pogledajte sliku, tačno se vidi da su vrata od auta bila otvorena dok je ispisivao grafite, koji glupan! 🤦
I jos brat novinarke, jel od nje dobivao instrukcije?!