Komentari (54)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jel ovo plaćeni članak?
jeste, ko ona tezga u Dubai,samo što je ona 5 miliona
Drag mi je kao osoba, bio je posten, ali mislim da ga sad guraju na osnovu te postene istorije. Neku noc na FTV mislim je pokazao svo svoje neznanje o federalnom nivou, cijelo vrijeme se falio "investicijama" na kantonu, prenijet ce to na federalni nivo :) nisu investicije, nego potrosnja budzetskog novca, vecinom. Cijela stranka, kao i sve druge, sastavljena od nekompetetnih ljudi.
tako sto si dao poticaje firmama bliskoj tvojoj stranci a nisi dao za obicne firme poticaje za zaposljavanje.
Hahaha vrati se u dvoranu, igraj lopte i vodi fair play ligu, pa nam nauci sendvice obezbjediti u ligi
Ma o kakvim investicijama pricate, pa vasi direktori zavoda su sve sto se moze obustavili i sprijecili mnoge firme da zarade i time daju placu svojim uposlenicima.
Hajde Delicu ne rise, potrošio si za izlete svojih kolega po Dubaiju 5 miliona. Zadužili ste Kanton za novih 300 miliona. MRS
A što se onda vlada zadužuje sa 400 mil?
Ulazeteli u investicije sta iz budzeta il je po onoj narodnoj,sve ba kredut moja rano ljuta?
po komentarima se vidi da je u SDA panika, al baš, mislim da im je još samo ostalo da u petak pred izbore Reis naredi imamima da kažu da se glasa za SDA
Jesam naivan! Ja mislio DIF bezveze fakultet! A gledaj, DIFovci nas vode, nošeni gravitacijom :)
Imamo investicije od 200 miliona eura, ali ih ne možete vidjeti niti znati bilo šta o njima
Na faci se vidi da je rijec o seoskoj varalici krojenoj po zanatu Gavrila. Upropastili su kanton malo je reci a da ne spominjemo Veliku Kladusu, Mostar i ostale veleizdaje. Kome je stalo do Bosne makar koliko je zrno rize, taj nece glasati za ove DIF eksperte.
Ti si nasa investicija haha
sve je to lijepo ali ko ce vracati dugove koje ste zaduzili?
Boga mi, kao da on investira i kao da je on zasluzan. Od toga 70 % zgrade se prave.
Expo ubleha