Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Po komentarima vidim da je vama Zeničanima očito predobro u Fudinoj Zenici. Ma svaka čast
Prodani uhljeb, Fujdin satellit, ne bi li Babajicu oteo koji glas...
Lika izmislio Fudo, traje zahvaljujuci mandatu od naroda, kupljen lik od sda. Pa ima li iko u ovoj Zenici da je od rijeci, od nacelnika do silnih ostalih kandidata.
Ujutro u 11h pije žesticu u Caffe Passage i on ce kao da nesto uradi za Grad. Druze ja ti garantujem da neces dobiti vise od 500 glasova.
Hoce, sjeti se Vrače, ista priča, odatle je i krenuo..
Podkapacitiran lik koji nema pojma šta su stvarni problemi grada. Jaše na nekim populističkim temama koje su nerješive već generacijama. A ako bi dobio izbore radio bi što i prethodnici, uhljebio bi niz ljudi iz bliže okoline i asfaltirao sela.
Kako god glasam za onog ko otvori radna mjesta u Zenici. Da pravimo auto djeloe, chipove itd. Svjet nema sta da jede.. policika sve odvratnija prema sirotinji. Kamere obavezno na policiju da stave. Nemga gasenja.. kao sto je u Americi.
To troje rijeseno zagadzenje koksara ne radi,saobracaj ide GGM,poslovne zone rade exstra trazi se prostor vise.. Imal sta drugo....
fransiza Kazes li roĐendan iki roDžendan hahaha
U Sarajevu niko vise ne spominje zagadjen zrak, a opcija rjesavanja istog je misaona imenica.
uvijek iste price, uvijek ce se nesta rijesavati i na kraju nista se ne rijesi ono sto je obecano....
al u k