Komentari (50)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovaj Omar kao da mu je Memo masni brat
Advokati nehlje ba r i. Kako ce te na Ahiret s krvavim novcem.
prije nego sto je postao advokat imao je nadimak LOJO -Ulojen
joj ovaj Mehmedbasic kosu zadnji prut prao kad je bio brucos
zene se pale na njega...proslo ih je kroz njegov zivot na stotine...od udatih zarucenoh i osalih...to zna citava carsija...
Sad ubijes i proglasete Advokati neuracnljivim.bez sudske medicine.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Advokati ko advokati, ko posljedna seoska . zali boze njihovog skolovanja, kad sa šejtanom sabah čekaju. Da vidimo sta su oni u tuzilaštvu, I ko to nosi odoru sudije? E drzavo, šta li si, neMere se čovik ni izrazit da mu umjetna pamet ne stane na muku. Pravda za sirotinju, ostalim voljno!
Rijad Kapo advokat sa zavrsenim pravnim fakultetom u Kiseljaku toliko o advokaturi u Sarajevu
Ma otac mu platio, pa ga malo obučio, a jes teško braniti, sve laži, dvije tri rečenice i gotovo, ma i sudije blentavi nema više ni sudija sve je to šišarika.
Boga vam ko je ova što joj Zenit ispunjava bonuse? Na san će mi izaći...
Suits!
Ma vidi boga ti
Sinoć komšinica izvela kera u šetnju i ker ugroženim lika koji je prolazio pored njih. 6 patrola policije je došlo odvelo i nju i kera. Još se nike vratila. Draga Amerika i njeni zakoni koji se provode.
Naj..... lik u Sarajevu Omar Mjesečar ...Al doče sve na naplatu
Kakav je ovaj Rijad Kapo dilbe. Ne sumnjam da ce ga tuzilastvo preskociti. On pricat ne zna, a advokat. E drzavo moja
Bilde*
Mahmlazh zavrsio pravo u Kiseljaku
Muhidine Kapo vodi ga kući
Ovaj Kapo brani sve redom po sluzbenoj duznosti, a nikog do sad nije odbranio nit je taj neki imao za sta da se odbrani.
A nisu bili bolesni i stari kad znaju u...i
Samo zakačiti na vracama, ima previše sile u zadnjem periodu
Jadna majko svoja, ma kakva psihijatrija, zašto bolesnici nisu u bolnicama a krimosi u zatvorima, po svemu sudije, treba na odgovornost neko pozvati za ovaj haos
Koliko nisko mogu pasti advokati to jednostavno nije normalno.
Zlatni šerijat